SNAGA NARODA: U petak u 18 h u BNP svečena ceremonija osnivanja SN

SNAGA NARODA: U petak u 18 h u BNP svečena ceremonija osnivanja SN

Pozivamo Vas da prisustvujete svečanoj ceremoniji osnivanja novog političkog subjekta „SNAGA NARODA“ koja će se održati u petak, 14.07.2023. godine, u prostorijama Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, s početkom u 18:00 sati.

Na ceremoniji će biti prezentiran program, ciljevi i aktivnosti političkog djelovanja. Radujemo se vašem dolasku na svečanu ceremoniju osnivannja „SNAGE NARODA“.

Svjesni ozbiljnih poteškoća koje negativno utiču na svakodnevni život i budućnost naših građana, politička stranka „SNAGA NARODA“ (SN), s jasnim ciljevima i vizijom, odlučna je izvršiti sve tražene evropske političke i ekonomske reforme, te pružiti demokratiju, mir, sigurnost i blagostanje svim narodima i građanima BiH, kako bi svi zajedno imali bolju i prosperitetniju budućnost u zajednici evropskih država.

U vremenu kada se čini da univerzalne i ljudske vrijednosti gube svoj smisao i značaj, Bosni i Hercegovini su prijeko potrebne nove i svježe snage unutar političkog miljea, koje su odlučne u saradnji sa demokratskim snagama i podrškom evropske zajednice napraviti krupne društveno-političke promjene u sadašnjosti zarad bolje budućnosti.

Odlučni smo i ustrajni u političkoj i institucionalnoj borbi protiv ekspanzije političkog licemjerja, nesavjesnog, neodgovornog, neintelektualnog i nestručnog pristupa krucijalnim pitanjima koja se tiču sudbine naših naroda i građana.

Ne želimo se isuviše osvrtati na prošlost, već se predano posvetiti našoj budućnosti. Vjerujemo u pravo i pravdu oličenu u činjenici da Bosna i Hercegovina sa novim i perspektivnim generacijama i podrškom prijateljskih zemalja i porodice evropske unije mora doživjeti političku, društvenu i ekonomsku renesansu

U iščekivanju Vašeg dolaska, srdačno Vas pozdravljamo!


SNAGA NARODA