Robijaši jasno poručili Fuadu Kasumoviću – Odlazi!!!

Robijaši jasno poručili Fuadu Kasumoviću – Odlazi!!!

Iako gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović pokušava cijelu javnost uvjeriti već sada kako je on najpopularniji političar iz ovog grada, poruke koje mu građani svakodnevno pokazuju govore potpuno suprotno.

Proteklog vikenda, tačnije u nedjelju 6. marta, sa stadiona u Olovu zeničkom gradonačelniku jasne poruke uputili su i navijači Čelika. Jednostavnim transparentom Robijaši su Fuadu Kasumoviću poručili – Odlazi! Ovim transparentom su, vjerovatno željeli pokazati koliko je gradonačelnik napravio zla Zenici i njihovom voljenom klubu, te kako više nije poželjna osoba zbog svih afera u koje je upetljan.

Vjerovatno bi i ovog puta Kasumović volio kada bi javnosti mogao slagati da su ovo photoshopirane fotografije, da je to zapravo montaža, da uopće nije njegov lik na fotografiji, jer je jednostavno na to navikao. Ali istina uvijek pobjeđuje laži, pa tako i ove poruke koje gradonačelniku Zenice upućuju građani sa svih strana.

Jednostavno, njegov kriminal, afere, zanemarivanje građana i poslova za koje je zadužen ruše svaki rejting Kasumovića, pa bez obzira na sve plaćene reklame, medije, portale i sve ono što finansira sa leđa građana, gradonačelnik Zenice gubi tlo pod nogama i podršku građana.

I sve je više onih koji mu sve češće poručuju – Odlazi!!!

Izvor: provjereno.ba