Pokušaj diskreditiranja projekata ZDK putem ličnih portala rukovodstva Gradske uprave Zenica

Pokušaj diskreditiranja projekata ZDK putem ličnih portala rukovodstva Gradske uprave Zenica

Proteklih dana putem portala u vlasništvu uposlenika Gradske uprave Zenica mogli smo vidjeti objave koje omaložavaju vrijednost projekata koji su od velikog značaja za sigurnost građana. 01.06.2022. godine smo svjedočili pisanju portala 072info kako je u MZ Lokvine u saobraćajnoj nesreći povrijeđeno maloljetno dijete (2015).

Dijete lakše povrijeđeno nakon nesreće u Zenici

Nakon zahtjeva MZ Lokvine da se na ovoj frekventnoj dionici puta postavi adekvatna vertikalna signalizacija, Ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZDK na čelu sa Arnelom Isakom je odmah reagovalo te izvršilo neophodne mjere za poboljšanje sigurnosti građana ove MZ, te su izvođači radova izvršili postavljanje vertikalne signalizacije i dva usporivača brzine saobraćaja (ležeća policajca).

Nakon što su radovi uspješno i brzo završeni na zahtjev i radost mještana ove MZ, a samim tim i poboljšana sigurnost na ovoj prometnoj cesti, isti portal blizak rukovodstvu Gradske uprave Zenica pokušava diskreditirati i umanjiti značaj ovog projekta.

Ministar Isak se pohvalio sa dva ležeća policajca

Nadamo se da će Gradska uprava Zenica i njeni uposlenici raditi na tome da olakšaju i rješavaju probleme građana za koje su nadležni, a ne baviti se projektima drugih!