Ovo su zastupnici koji su glasali PROTIV naknada za porodilje u ZDK

Ovo su zastupnici koji su glasali PROTIV naknada za porodilje u ZDK

Današnja sjednica Skupštine Zeničko-dobojskog kantona građanima će ostati u sjećanju iz više razloga. Na današnjoj sjednici usvojen je rebalans budžeta Zeničko-dobojskog kantona koji u najvećoj mjeri odnosi se na ostvarivanje prava na naknadu od 1000 KM za porodilje, zatim povećanje plaća u obrazovanju, povećanje toplog obroka…
Ali ono što je posebno ostalo zapaženo i razočaravajuće na današnjoj sjednici Skupštine ZDK je lažno predstavljanje građanima koji “u interesu naroda” sjede u Skupštinskim klupama pričajući priče dok tamo gdje se donose odluke i gdje se ruke broje pokazuju svoje pravo lice.

Tako su na današnjoj sjednici Skupštine ZDK PROTIV usvajanja odluke o ostvarivanju prava na naknadu od 1000 KM za porodilje, povećanja plaća u obrazovanju, povećanja toplog obroka i dr kada je inflacija pogodila čitav svijet glasali:
– Sanja Renić
– Amela Granić
– Mersija Kasumović
– Vlasta Kalas
– Vesna Dauldzi
– Amer Ahmić
– Ismet Sarajlić
– Branka Trogrlić
– Enes Piljug
– Maida Tanović
– Mladen Simić
– Vedran Kaser

Građani će sigurno upamtiti ova imena izdajnika i preletača koji su na listama i koji provode politiku Fuada Kasumovića i u narednom periodu koji je pred nama kada se budu umiljavali glasačima za koji glas, kazniti i znati ko radi protiv interesa porodilja i drugih kategorija društva!

Isti zastupnici nalaze se na listama za različite nivoe vlasti BHI Kasumović Fuad protiv kojeg je podignuta optužnica za organizovani kriminal dok pričaju o borbi protiv kriminala te na taj način pravdaju kriminal svog šefa u gradu Zenica.
Dragi građani, iskoristite svoje pravo i u oktobru jednom zauvijek kaznite one koji rade protiv vaših interesa i ne dozvolite da nasjedate na prazne priče koje nisu dokazali djelom tamo gdje treba!