Odziv osnivačkoj Skupštini BHI KF Zenica doživio fijasko!

Odziv osnivačkoj Skupštini BHI KF Zenica doživio fijasko!

Bosanskohercegovačka Inicijativa Kasumović Fuad večeras je u velikoj sali Grada Zenica održala osnivačku skupštinu Gradskog odbora Zenica sa početkom u 19:00 h.

Iako su bili pozvani svi simpatizeri i članovi iste političke opcije kao i javnost, odziv iste je doživio fijasko. Velika sala Grada Zenica koja broji nepunih 200 sjedećih mjesta nije bila puna kada uzmemo u obzir da su pozvani bili svi uposlenici Gradske uprave, direktori i uposlenici javnih preduzeća, članovi upravnih odbora, vijećnici aktuelne većine i njihova rodbina.

Politiku koju provodi aktuelna većina u Zenici po principu “za sve je kriva bivša vlast” pravdajući tako svoj nerad prethodnih 6 godina prozreli su građani Zenice, te samim tim podrška Bosanskohercegovačkoj Inicijativi (Zenička Inicijativa, Nezavisni blok, Nezavisni kandidat ili kako se već zove) Kasumović Fuad iz dana u dan rapidno opada.

Osim što se politika istih svela na laži i podvale, bavljenjem projektima drugih pokušavajući prisvojiti iste, nadamo se da će konačno početi raditi u interesu građana Zenice za što su nadležni i izabrani.