NES Zenica održao predizborni skup u Lokvinama, velika podrška mještana Kočevskog sliva! (FOTO)

NES Zenica održao predizborni skup u Lokvinama, velika podrška mještana Kočevskog sliva! (FOTO)

Prvi predizborni skup Narodnog evropskog saveza Zenica za predstojeće opće izbore održan je večeras u mjesnoj zajednici Lokvine.

Večerašnji predizborni skup NES je iskoristio kako bi sve pristune upozno sa projektima koji su do sada uspješno realizirani od strane Vlade Zeničko-dobojskog kantona i ministara koji dolaze iz ove političke opcije.

Doc. dr. sc. Ramo Isak delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH istakao je kako se u predstojećoj kampanji neće doticati političara koji svoju kampanju grade na blaćenju drugih, nego da će se bazirati na konkretna djela i projekte.

Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline, Arnel Isak, naglasio je kako su ulaganja u grad Zenica za period od 2011.-2018. godine iznosila svega 2.700.000 KM

„2019. godine kad je imenovana vlada Narodnog evropskog saveza (NES-A) za samo tri godine u Zenicu smo uložili preko 17 miliona KM“, kazao je Isak.

U sklopu večerašnjeg predizbornog skupa predstavljeni su i kandidati za nivoe vlasti, a prisutne je zabavljao estradni umjetnik Haris Šabanović.

Izvor: NES Zenica