Na Kasumovićevu listu-pa posao: Fuad Kasumović nastavlja zapošljavanje podobnih – nova “najbolja kandidatkinja” Eldina Mujaković

Na Kasumovićevu listu-pa posao: Fuad Kasumović nastavlja zapošljavanje podobnih – nova “najbolja kandidatkinja” Eldina Mujaković

Zenički gradonačelnik Fuad Kasumović nastavlja da u Gradsku upravu Zenica, kao i javna preduzeća i ustanove kojima je osnivač Grad. Naštimani konkursi su specijalnost Kasumoviću i njegovim saradnicima, posebno Almiri Baručiji kojoj se već sudi za teška krivična djela, a na tim konkursima dovoljno je da javno podržavate pogubnu i koruptivnu politiku posrnulog Fuada Kasumovića i tako postajete “najbolje” rangirani kandidat na konkursima koji su samo farsa i,nažalost” nada za mnoge mlade, PAMETNE i ELOKVENTNE građane i građanke Zenice.

Posljednje žrtve organizovane kriminalne hobotnice koja zapošljava u Gradsku upravu Zenica su Anida, Jasmina, Amra, Dejan, Azra, Damir, Amra, Sanela, Ilma, Ajša, Mirza, Nejra, Munevera, Surea i Berina. Svi nabrojani bili su kandidati na konkursu Gradske uprave Zenica za poziciju stručnog saradnika za ljudske resurse u Službi Kabineta gradonačelnika u Gradskoj upravi Zenica.

Svi oni su marljivo učili, studirali, pripremali stručne ispite, pripremali se za konkurs, a na kraju, gle čuda, najbolja kandidatkinja na ovom konkursu je ELDINA MUJAKOVIĆ i, gle čuda, kandidatkinja na listi BHI-Kasumović Fuad za Skupštinu ZDK pod rednim brojem 38.
Ništa ovdje toliko i ne bi bilo sporno, mogli bi članovi komisije, ali i sam vlasnik Gradske uprave Fuad Kasumović, tvrditi da je izabrana kandidatkinja najbolja na konkursu, međutim pojavio se video Kasumovićevih kandidata na društvenim mrežama među kojima je svoju “elokvenciju” i “znanje” pokazala i sama Eldina Mujaković. Video je, kao i ostali dokazi, priložen u ovom članku, pa prosudite sami….

Još jedan poziv tužiocima, ne onim čiju djecu su isti ovi zaposlili na naštimanim konkursima, nego časnim i poštenim tužiocima Tužilaštva ZDK da ne podliježu pritisku mafijaške hobotnice, nego se prihvate posla i uz sve dokaze, koje im javno prikazujemo, konačno krenu u obračun s najvećim obimom koruptivnog zapošljavanja u Zenici.