Ministar Isak u posjeti Policijskoj stanici Prozor-Rama

Ministar Isak u posjeti Policijskoj stanici Prozor-Rama

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak posjetio je danas Policijsku stanicu Prozor-Rama gdje se sastao sa Rumbočić Dragom, komandirom Policijske stanice i Kmetaš Ibrom, zamjenikom komandira.

Na sastanku su razgovarali o sigurnosnoj situaciji na području Općine Prozor-Rama i Federacije Bosne i Hercegovine, ali i o kadetima iz Hercegovačko-neretvanskog kantona, koji su trenutno na obuci na Policijskoj akademiji Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova te istakli kako će povećanje broja policijskih službenika znatno doprinijeti poboljšanju rada i obavljanju svakodnevnih zadataka.

Komandir Rumbočić i zamjenik komandira Kmetaš pohvalili su rad Specijalne policijske jedinice Federalne uprave policije Federalnog MUP-a i komandanta SPJ-a Mustafu Selmanovića te istakli da im je Federalna uprava policije Federalnog MUP-a pouzdan partner i uvijek na raspolaganju.

Posebno su pohvalili ministra Isaka, njegov trud i zalaganje na jačanju Federalne uprave policije Federalnog MUP-a kao i sve što radi kako bi se poboljšao položaj policijskih službenika u Federaciji Bosne i Hercegovine.