KK PERFEKT učestvovao na međunarodnom karate kampu u Crnoj Gori

KK PERFEKT učestvovao na međunarodnom karate kampu u Crnoj Gori

Poštovani roditelji, draga djeco i simpatizeri našeg karate kluba *PERFEKT* iz Grada Zenice. Učestvovali smo na međunarodnom KARATE KAMP-u u Crnoj Gori u periodu od četvrtka 23.06. do nedjelje 26.06.2022.godine.
Organizatoru gospodinu Slađanu Mikuliću i karate klubu *Bijela* iz Herceg Novog idu sve pohvale za perfektno gostoprimstvo i organizaciju.
Dokazali smo svi još jednom da sport i karate ne poznaje granice, te da KARATE povezuje ljude i djecu.

Karate kamp je okupio preko 120 učenika iz 12 klubova iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su radili treninge za kate i treninge za borbe u odvojenim salama. Treninge su uveličali i takmičari koji su nedavno osvojili Evropske medalje u Pragu, te im još jednom ovom prilikom čestitamo na uspjehu.

Sreli smo stare prijatelje i upoznali nove karatiste iz:
– Metkovic Metkovic (HR)
– 10 Dan Zagreb (HR)
– Perfekt Zenica (BIH)
– Bijelo Brdo (HR)
– 16-ta Banja Luka (BIH)
– Shodan Prijedor (BIH)
– Mladost Kostajnica ( SRB)
– Fokus Niksic (CG)
– Zeta Golubovci (CG)
– Bijela Herceg Novi (CG)
– Kotor Kotor (CG)
– Sloboda Tuzla (BIH)

Iskoristili smo priliku i druženje da pozovemo naše stare i nove prijatelje na naš KARATE TURNIR *PERFEKT OPEN ZENICA 2022*, koji će se održati 04.09.2022. godine u Gradskoj Areni *Husejin Smajlović*.

Naš klub je učestvovao sa 9 takmičara i to:
– ISAKOVIĆ AMINA
– MUŠINOVIĆ AMINA
– BOŠNJAK MERJEM
– CIMIRATIĆ HENA
– JUHIĆ AJNUR
– JUHIĆ AJMIN
– MUKAČA HAMZA
– RAŠIĆ TEA
– MLIVIĆ SARAH

Moramo se zahvaliti i roditeljima koji su bili pružili maksimalnu podršku djeci za učešće na kampu i to ALMI ABAZOVIĆ, AMELI BILOGLAVIĆ I ARMINU CIMIRATIĆU.


Naši članovi su pratili treninge kata. Pored redovnih treninga smo koristili slobodno vrijeme za odmor i kupanje u moru, kao i sunčanje na plažama. Vozili smo se i gliserom *HULK*. Posjetili smo i grad u gradu PORTONOVI. U povratku kući smo išli i na AQUA PART *GRAD SUNCA* u Trebinju. Doživljeli smo jedno ogromno i lijepo iskustvo.

Klub nastavlja sa redovnim treninzima na otvorenom na KAMBEROVIĆA POLJU u okviru LJETNE KARATE ŠKOLE svaki radni dan od 18:00 h. Ovom prilikom pozivamo sve stare članove da nastave sa redovnim treninzima, a POZIVAMO I SVU DJECU KOJA ŽELE DA TRENIRAJU KARATE SA NAMA da nas slobodno posjete i postanu dio naše PERFEKT PORODICE.

Lijep pozdrav,
Uprava kluba