Kasumović gubi živce, a i konce – cirkus na zvaničnoj stranici Grada

Kasumović gubi živce, a i konce – cirkus na zvaničnoj stranici Grada

Kasumovićev “drim tim” sastavljen od dupeuvlakača, sitnošićarskih interesdžija i nesposobnjakovića ovih dana prosto briljira – tako je zvanična web stranica Grada prepuna “zanimljivih” objava, dok se istovremeno ključne “vijesti” kriju po zapadnohercegovačkim nedođijama.

Naime, objavljen je posao vrijedan najmanje 46.000 KM (bez PDV) za dostavljanje goriva za potrebe Gradske uprave, a naftaš Kasumović, suvlasnik i stanodavac najmanje dvije beenzinske pumpe i jednog lanca pumpi je dopustio da mu se zvanična objava dokumenta takve vrste obilježi datumom “1. april 2022.”, što znači da Kasumovićeva klika objavljuje vijesti – IZ BUDUĆNOSTI!

Istovremeno dok stranica Gradske uprave objavljuje bezvezna i manje bitna zapošljavanja po manje atraktivnim destinacijama, posao za ŠEST RADNIKA NA NEODREĐENO U GRADSKOJ UPRAVI je skriven od svih onih koji posjećuju sajt Gradske uprave. Vjerovali ili ne, objavljen je u DNEVNOM LISTU, zapadnohercegovačkom i zapadnomostarskom (hrvatskom) glasilu, koji ukupno proda par primjeraka u srednjoj Bosni, ako izuzmemo hrvatske enklave.

Kad vidite koga Kasumović uhljebljuje, biće vam jasno da Kroolj finalizira poteze za stranačko uhljebljavanje kakvo Zenica ne pamti 30 godina! Osim što gubi živce, očigledno Kroolj gubi i konce jer je oglas ipak našao put do Zeničana. Ako je i od novokomponovanog ljubitelja hrvatskih krajeva, previše je.

Izvor: zenicki.net