Kad priučeni novinari i pijani šef zagađuju okolinu: Lični PR Fuada Kasumovića ponovo napao Vladu ZDK-a

Kad priučeni novinari i pijani šef zagađuju okolinu: Lični PR Fuada Kasumovića ponovo napao Vladu ZDK-a

U povodu Dana planete Zemlje danas je u Zenici upriličena simbolična akcija sadnje cvijeća u kojoj su učestvovali premijer i ministri Vlade ZDK-a, no ni taj povod nije mogao proći pored tastatura kvazi novinara koji bi pokušali sve što je pozitivno uništiti.

Kao i mnogo puta do sada Dino Pašalić, lični PR Fuada Kasumovića, kojeg plaćaju svi građani budući da je i zaposlenik Gradske uprave Zenica, putem svog portala napada Vladu ZDK-a i sve ministre zbog učešća u ovoj akciji.

Vjerovatno nenaviknut na prizor da njegov šef uzme bilo šta u ruke i napravi u Zenici, što je njegov posao za koji su ga izabrali građani Zenice, Pašalić kao jedan od glavnih Kasumovićevih poslušnika iznenadio se da neko u Zenici nešto i radi. Vjerovatno bi njegovo čuđenje bilo manje da je protekle četiri godine aktivnije pratio rad Vlade ZDK-a, jednog od najkvalitetnijih saziva koji je realizirao brojne aktivnosti i projekte na području cijelog kantona, pa i Zenice, utjecavši na razvoj svih dijelova ZDK-a.

No to je tako kada navikneš i kada te tvoj šef nauči da moraš mrziti sve što je drugo i drugačije, jer će to drugo i drugačije najbolje pokazati koliko vi zapravo ništa ne radite, koliko parazitirate na račun građana i koliko ne postoji niti jedna pozitivna stvar koju ste napravili u svom gradu. To će pokazati i koliko znači ne biti dio kriminalnog miljea, koji pronevjerava novac i imovinu građana, zbog čega SIPA mora hapsiti, pretresati i tragati za bjeguncima među zeničkim vlastodršcima.

To drugo i drugačije će najbolje pokazati svo zlo koje se sakrilo u Zenici i koja podhitno treba da se oslobodi lažnih portala, priučenih novinara, zločinaca i kriminalaca koji su zasjeli na njeno čelo.

Jer dok ministri iz Vlade ZDK-a uzimaju lopatu da rade i nastave brojne projekte, drugi znaju samo za pletaru, flašu, gajbu po raznoraznim sijelima i minderima.

Izvor: provjereno.ba