Glup, gluplji, RTVZE

Glup, gluplji, RTVZE

Ako je i od Sinanogluhićevsko-sjevernokorejske TV, previše je – u želji da što dublje približi određenim dijelovima tijela Fuada Kasumovića, neprekidno se utrkuju televizija koju vodi Sinan planinar Gluhić i najnoviji portparol Kroolja Zenice Dino Rumeni Pašalić.

Iako se međusobno ne podnose, tekstovi su im sve sličniji, što ukazuju i današnja “objava” iz koje saznajemo da je Kasumović sam, ali sa saradnicima, održao nekakav sastanak. da stvar bude gore, sastanku su, očigledno SAMO prisustvovali, ljudi koji te Kasumovićeve zamisli trebaju provesti.

Ipak, autor BRILJIRA kad kaže da je KASUMOVIĆ ZAUZEO JEDINSTVENI STAV. Ovakvu nebulozu može napisati samo “travnički student”, a obzirom da su obojica (Pašalić i Gluhić) studirali (ovaj drugi još) na tašna-mašna faxu u Travniku, i ne iznenađuje.

Zauzeti jedinstven stav mogu samo dvije strane, aa Kasumović je, sad imamo to i napismeno, podvojena ličnost. I tu je uzrok svih njegovih laži. Jedan, alkoholisani pravi i drugi, koji dopusti da mu ovakve budale vode PR.

Izvor: zenicagrad.info