Galijašević: SDA kao najjača stranka u ZDK je garant stabilnosti i razvoja ovog dijela BiH

Galijašević: SDA kao najjača stranka u ZDK je garant stabilnosti i razvoja ovog dijela BiH

Gradski odbor Stranke demokratske akcije Zenica priredio je veliki iftar za članove i simpatizere stranke, među kojima su bili i potpredsjednici SDA BiH Adil Osmanović i Refik Lendo, predsjednik Kantonalnog odbora SDA Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević, osnivači stranke, te nosioci funkcija u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti .

Predsjednik KO SDA Miralem Galijašević u svom obraćanju pozvao je na zajedništvo, rekavši da je SDA u Zeničko-dobojskom kantonu najjača stranačka organizacija i bastion SDA BiH, te garant stabilnosti i razvoja ovog dijela BiH.

“Zadovoljstvo mi je bilo prisustvovati iftaru u organizaciji GO SDA Zenica. Pozivam sve građane, a posebno članove i simpatizere Stranke demokratske akcije da i u narednom periodu ostanu jedinstveni, da lične nesuglasice ostave po strani i da zajedno gradimo bolji životni standard za sve nas. Svakako, želim Vam svima da Ramazan ispostite u dobrom zdravlju i krugu Vaših porodica.”, kazao je u svom obraćanju predsjednik KO SDA Miralem Galijašević.

glasno.ba