Fuad Kasumović odlučio da red zavodi i u zeničkim džamijama?

Fuad Kasumović odlučio da red zavodi i u zeničkim džamijama?

Fuad Kasumović, teški alkoholičar koji bi najradije da se abdest uzima Badelom ili šljivom, odlučio da sad zavodi red i u zeničkim džamijama.

Fuad Kasumović, ubleha od zeničkog gradonačelnika, prognanik iz Gornjeg Vakufa, koji je za pet godina uništio skoro sve što se uništiti može u Zenici (desetine firmi i sportskih kolektiva), u nedostatku svog osnovnog posla – proglašavanja stečaja u zeničkim kompanijama, a čekajući ishode istraga, odlučio je zabaviti se i uz litar dva rakije izdiktirati još jedan pamflet svojim „gejbelsima“ u Gradskoj upravi.

Ne bi to bilo ništa novo od propalog Kasumovića, koji je pod brojnim istragama za višemilionski kriminal i brutalnu pljačku Zeničana, baš kao i supruga mu Mersija, “torabi doktorica” koja je trovala hiljade Zeničana i koja je također pod istragom, da se ovaj put ne radi o dopisu muftiji zeničkom doc.dr.hfz. Mevludinu ef. Dizdareviću!!!

Teški alkoholičar piše muftiji i hafizu?!
Samo to da piše muftiji je degutantno! Ali, čovjek koji je trijezan samo tri sekunde dnevno, i to ujutro dok se umiva, bi da zavodi red u zeničkim džamijama?!
Čovjek kojem je alkohol istopio mozak tvrdi da se džamije koriste u političke svrhe!!!
Čovjek koji je zeničke džamije ostavio bez grijanja ide i dalje.
Iako je u džamije u životu ulazio sam tokom predizbornih kampanja, čak i tada vidno pripit, pokušavući kopirati druge džematlije kako klanjaju, istovremeno ne mogavši potrefiti niti jedan saf, u dopisu navodi i da, kako je on čuo, neko klanja bez abdesta.

Pitanje za milion maraka: Šta zna Fuad (pijem na eks) Kasumović o abdestu?
Jedan mu bliski alkos jednom je na pitanje je li haram što Kasumović džamije ostavlja bez grijanja kazao: Da se Kasumovića pita, abdest bi Badelom obavljao!
Ili, možda, šljivom.

Zavisi samo kolika je alkoholna kriza taj dan i koliki je strah Kasumovića od toga da će pravda uskoro konačno zakucati na vrata vile u Perinom Hanu. Da se milioni maraka kriminalom oteti od osiromašenih Zeničana, ipak, neće moći sakriti…

Svako daje ono što ima u srcu! Pametnom dosta!