Danas svečano otvorena DHD benzinska pumpa u Zenici! (FOTO)

Danas svečano otvorena DHD benzinska pumpa u Zenici! (FOTO)

Danas je upriličeno svečano otvorenje benzinske pumpe DHD u Zenici u vlasništvu porodice Isak. Pumpa se nalazi u ulici Sarajevska 139B u Zenici, a zapošljavaće u prvoj fazi deset radnika.

Ceremoniji je prisustvovalo više stotina osoba, porodičnih prijatelja i poslovnih partnera. Prije presjecanja vrpce dovu je proučio zenički muftija Mevludin ef. Dizdarević koji je rekao da mu je drago kada se otvaraju džamije, ali da je sretan što se otvaranjem objekata poput ovog od strane privrednika otvaraju i nova radna mjesta.

“Danas smo s ponosom otvorili našu prvu DHD benzinsku pumpu u Zenici. Zahvalan sam na podršci više stotina prisutnih, uključujući porodične prijatelje i poslovne partnere.

Ovaj važan projekat realizirao sam zajedno sa suprugom, uz podršku porodice. Nastavljamo ulagati u Zenicu jer vjerujemo u značaj lokalnih inicijativa i novih radnih mjesta. Privreda je ključna za razvoj društva.

Prvih 50 kupaca nagrađeno je gratis gorivom, a svi ostali dobili su posebne poklone. Ponosni smo što smo donirali 1.000 KM Udruženju “Hrabro srce” iz Zenice. Hvala svima koji su bili s nama na ovom posebnom danu!” poručili su iz DHD-a.